Postitas Aurin » Neljapäev Aug 25, 2011 8:25 pm
A. Olukord: Vastase väed kogunevad piirkonnas "kassitoome org" 311800AUG11. Ilm: Pilves-selgimistega, võib sadada kerget hoovihma, temp 16-20*C. Maastik on künklik, väheste puudega.
B. Eesmärk: Neutraliseerida või maha suruda vastase moraal ja harjutada koostööd üksikvõitleja ja jao tasandil.
C. Täideviimine: VG võitlejad kogunevad H hetkel 311800AUG11 positsioonile "kassitoome org", kus toimub üksuse formeerimine. Edasi antakse vajadusel välja varustus elemente ja viiakse läbi ühismotivatsiooni tõstmine huumoriga. Jätkame lahingformatsioonide moodustamise ja järgnevates võitlustes Eesmärgi saavutamisega. Operatsioon lõppeb H+60.
D. Tagala toetus: Varustuse elementidena jagatakse välja 5-8 mõõka. Kellelgi trantspordi probleemide esinemisel on üksusele eraldatud transpordi vahend kutsungiga "Flagship". Transpordi probleemidest teavitada hiljemalt H-120.
E. Side: Organisaatoriga on võimalik ühendust saada enne H hetke alternatiivsidevahendiga koodil 5105637. Ei kehti eetridistsipliin. Üksuse kutsungiks on "Tartu VG jagu". Võitlust alustatakse tavapäraste lahingkäskluste peale.
ehk 31. August kell 18:00, suvekuude viimasel päeval tahaks kõiki Tartu VGsid näha Kassitoomel. Sinna on nimelt kogunenud väga suur hulk viikingeid, kellele tuleks kere peale anda. Lisaks oleks meil endil enne Pööripäeva vaja natuke koostööd harjutada. Minu käest saab Tartu VG mõõku mingis koguses. Kel on ajaga kitsas või muid logistilisi probleeme, siis põhimõtteliselt olen ma ilmselt automobiilne ja saan aidata.
Ole kohal ja vea sõber ka kaasa!